منابع

مرکز معلومات افغانستان ، سهولت‌های لازم را برای خوانش کتاب و نقد نظر درباره تازهای نشر برای دانشجویان و علاقمندان به خوانش انتقادی کتاب فراهم ساخته است. «اتاق خوانش»  مجهز با سیستم کمپیوتر و انترنت پر سرعت بخشی از امکاناتی است که بطور رایگان در اختیار دانشجویان و پژوهشگران قرار داده شده است.

دانشجویانی که به دنبال منابع تحقیقاتی هستند می‌توانند با استفاده از این سهولت‌ها به منابع مرکز معلومات دسترسی داشته باشند.

در کنار این امکانات، اتاق تحقیق و مطالعه نیز با فضای کاملا آرام و مجهز به امکانات مدرن؛ فرصت مطالعات آکادمیک و تحقیقات علمی را برای دانشجویان، استادان و پژوهشگران ملی و بین‌المللی فراهم می‌سازد.

امکان استفاده از منابع آنلاین نیز در این بخش وجود دارد و محققانی که در اتاق تحقیق روی پروژهای مطالعاتی شان کار می‌کنند، هم می‌توانند از کتابخانه دیجیتال استفاده کنند و هم از نسخه فیزیکی منابع موجود در آرشیف مرکز معلومات افغانستان.

ادیتوریم- سالن کنفرانس‌های ACKU   نیز مکان مناسب برای برگزاری سیمنارها، کنفرانس‌های علمی نمایش فلم و دیگر برنامه‌های  علمی و فرهنگی است.