چیدن سیب سرخ در زمستان

$5.00

در کتاب «چیدن سیب سرخ در زمستان» مجموعه‌ داستان‌های آموزندۀ ادبیات و فرهنگ مردم آسیای میانه و به خصوص  کشور اوزبیکستان به زبان فارسی-دری و اوزبیکی ترجمه و برگردان شده است. این کتاب به زبان فارسی- دری ترجمه و در فارمت بسیار زیبا رسامی و برگ آرایی شده است.

شما می توانید داستان روباه و خروس، پادشاه عادل، میمون و خرگوش، چیدن سیب سرخ در زمستان، کودک و دانشمند، دهقان و خرس و نخود پهلوان را در این کتاب بخوانید.

SKU: ACKU#0028 Categories: ,

Description

مشخصات کتاب

عنوان کتاب: چیدن سیب سرخ در زمستان

گرد­آوری و بازنویسی: محمد حسن تولقین

ناشر: مرکز معلومات افغانستان

سال نشر: ۱۳۹۸ هـ. ش/ 2019 م

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “چیدن سیب سرخ در زمستان”